Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
No jasně...to chápu. Však ber to tak, že jsi se přihlásil na básnický server a chceš tady veřejnosti prezentovat svou tvorbu. Tak si myslím, že ta trocha námahy, aby to k něčemu vypadalo, není zase až tak velká:-).
26.10.2018 17:07 | gogol
Já to pochopil, ale píšu to na mobilu a ten to tam hází automaticky. Je s tím víc práce.
25.10.2018 19:15 | Roleslav
Fajn počtení...prostě super text.
Ještě k výtce z minula-verzály jsou velká písmena na začátku věty.
25.10.2018 16:45 | gogol