Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

I hvězdy pláčou

I hvězdy pláčou

Roleslav Básně » o Životě

Anotace: Píseň https://youtu.be/vPDScnf82M0

Když hvězda svou sílu ztrácí
její dny na nebi se krátí
ještě jednou zazáří
spoustě lidem zamrazí-nad tou krásou

I hvězdy na nebi se ptaj
proč vše umírá
i když dlouhý život maj
kam se vše ubírá-(sní)

Až srdce hvězdy vykrvácí
svůj život navždy zplatí
když naposledy zazáří
svou krásu vystaví-vím i hvězdy pláčou
Publikoval(a): Roleslav, 21.10.2018
Přečteno (163x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Makaveli, Gaia., Valentin Pontifex, Mirastus, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 07:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti