Poslední krok
Poslední krok
Anotace: smrt...bez šťastného konce
Dívám se dolů,
ze srázu na vodu,
jeden krok zbývá,
už opouští mě síla,
v hrudi bodá mne,
to vzpomínky na tebe,
V oku tíží mě slza,
po tváři lehce klouzá,
hořká slza, bolestí plná,
zač stydět se nemá,
úsměv šílence,
na tvářích ruměnce,
vlny bijící do pevných skal,
v těch hodlám utopit svůj žal,
adrenalin stoupá,
srdce rychle tepá,
už drolí se kamínky,
padají jak vzpomínky,
něco rychle se blíží,
smrt se na mě už těší,
V tom mě něco za ruku chytá,
tohle smrtka taky dělá?
pohlédnu a co dál?
kde ses tu jen vzal?
ustupuju překvapená,
noha však do prázdna padá,
můj milý, pozdě jsi přišel,
jen tvůj křik v uších mi zněl,
mrzí mě žě to musíš vidět,
ale jak jsem to měla vědět,
teď nezemřela jsem šťastně,
však tohle se občas stane,
že něco nevyjde podle plánu,
kdes nechal tu svou nánu?
to bylo pro ni, ne pro tebe,
tohle mi neodpustí ani nebe.
Publikoval(a):
only-me, 21.2.2011