Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

CHVÍLI MY DVA

CHVÍLI MY DVA

michaela07 Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Život jde dál...a my dva taky, i když každý sám

..
Padá hvězda temnou nocí
Podej mi ruku a pojď snít
Buď se mnou chvíli a nebo navždy,
Nebo jak osud bude chtít

Ve víru myšlenek točí se svět
Pošli mi prosím své pocity zpět
Má fantazie je veliká
A zřejmě jiným směrem utíká

Vesmír se dál kolem mé hlavy točí
Jak ranní slunce mi srdcem pootočíš
To není rosa to jsou mé slzy
Pro tebe není pozdě, pro mě to není brzy.
Publikoval(a): michaela07, 16.10.2018
Přečteno (224x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Vlass, ivankaaknavi, Lipová, Gaia., gogol, Mirastus, Klarineb, Lindos, děda včela

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti