Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zkřehlé srdce

Zkřehlé srdce

Zkřehlé srdce

Srdce má celé zkřehlé
leží pod sněhovou
závějí.Tluče jen
tak slabě kdopak
ho z té závěje zvedne
a dechem svým k životu
navrátí.

Srdce mám celé zkřehlé
leží pod sněhovou závějí.
Chladem se chvěje v kus
ledu se mění.Snad dotyk
teplé dlaně ho zachrání.

Srdce mám celé zkřehlé
leží pod sněhovou závějí.
Umírá pomalu bez naděje
bílá křídla mu narůstají.


Skoro už netluče přestalo
bít ani se nechvěje vzhůru
k nebi letí.Pod sněhovou
závějí nechalo bolest se
kterou nemohlo žít.

Letí vzhůru bílím křídly
mává tam vysoko v nebesích
není bolest žádná.
Publikoval(a): slunečnice69, 16.10.2018
Přečteno (69x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Lipová, Klarineb, Mirastus, gogol, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti