Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Moje buď...lásko

**Moje buď...lásko

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ---:-))---

~~

Malíř ten půjčí paletu
básník zas veršů pár
hudebník noty z partesu
když ještě na piáno hrál.
Růže mi svoji krásu půjčí
med zase sladkou chuť
já uslyším i zpěvy ptačí
a tvoje slova „moje buď“.

Do misek z Číny čaj nalévám
ozdobím květem jasmínu,
vějířem z krajek se ovívám
ty se mi pleteš do mých snů.
A všechno do postele nosíš
my potom spolu snídali
jenom mě nelechtej,prosíš,
pozdě,
z klína jsme všechno sbírali.

Malíři vrátím jeho paletu
verše sám život už píše
noty tak trochu popletu
ale já vím že…
Začíná nový den
a to všechno už nebyl sen.
Pomyslím si,no sláva
i to se občas stává…
_____
Publikoval(a): Květka Š., 15.10.2018
Přečteno (80x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Valentin Pontifex, slunečnice69, michaela07, děda včela, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 05:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti