Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

zkaženost

zkaženost

paranoya Básně » o Lidech

Anotace: o zkaženosti vládců za oponou

chtěl dosáhnout bych poznání
proč život tak krutý je,
proč zradou všechno zavání
a kampak to jen směřuje,
vždyť lidská duše chce se smáti,
chce být šťastná, milovati.
Chce užívat si radosti
a zatím lpí ve zlosti.

Může za to krutovláda
nad peněžním systémem,
tyranům, co svět ovládá,
vůně peněz, parfémem.

Sebrat Zemi co je její,
prodat to a získat jmění,
to je základ zotročení.
Vysát z půdy její sílu,
vyrvat z hlubin zlatou žílu,
vnutit lidem svoji víru.
Publikoval(a): paranoya, 20.2.2011
Přečteno (151x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Martin Havlíček, Ružka, Fender Annie May, only-me

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti