Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prozatím

Prozatím

Gaia. Básně » o Lásce

Anotace: Někdy člověka nemoc přivede k zamyšlení. s věnováním...

Smířeně zapaluji svíci
za všechny dny které shořely
v útrobách pevnosti trápení
za vlády beznadějné tmy

dlouhé jak celé žití
co jsem, co pamatuji
často mě budívá nad ránem
v hodinu mezi drakem a hadem

drtivým stiskem přidusí
se syčením v plazím sevření
poučí že vedle mě spí
kdo ke mně dávno nepatří

dál a prozatím...

Jiskřičky jitřenky předběhly svítání
v léčivé rose kanou do okvětí z hvězd
jen pro ni nechám svou růži kvést
v odění sluncem ji vidím přicházet

lásce nezabráním
Publikoval(a): Gaia., 13.10.2018
Přečteno (200x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Vlass, Quigleika, a1ička, Pavíočko, Lindos, gogol, Doradolanska, Lipová, Makaveli

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti