Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

RITUÁL

RITUÁL

Kněžka Básně » o Životě

Anotace: Léčebný rituál jednoho vztahu. Úspěšný.

Topíš se ve směsi
vzteku a lítosti,
každý den prohráváš...
Kdy se to změní?
Kolik si vytrpí
závislé bytosti
na lásce,
kde není odpuštění...?

Doufáš, čekáš...
Ale na co?
Na ticho?
Nebo úder hromu?
Tvé srdce škemrá:
"Nenuť mě k tomu..."
***
Vždyť každý v životě
vrávoral.
Vše, co je zbytečné,
jednou zmizí.
Zbyde jen Láska.
Ta pravá. Ryzí.
Chce to jen ten správný
rituál...
Publikoval(a): Kněžka, 11.10.2018
Přečteno (98x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, vanovaso, Quigleika, Gaia., Lipová, gogol, děda včela, Mirastus, Těkavý Vasil, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 07:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti