Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Špatná partie

Špatná partie

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Nevyšlo.

Láska končí, slzy kanou,
život nedbá na přání,
smutně kloníš hlavu stranou,
tvé návrhy odhání.

Marně kleješ, dáváš sliby,
děvče řeklo adié,
sečetla ti tvoje chyby,
nejsi dobrá partie.
Publikoval(a): Psavec, 10.10.2018
Přečteno (69x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Makaveli, gogol, děda včela, Kněžka, Klarineb, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 21:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti