Móda
Móda
Anotace: Společnost a móda
Móda
Když řekne Kelvin že má
do pytle se oblíct dá
ať to stojí co to stojí
mít svůj názor to se bojí.
Neb vlci koušou tak moc hluboko
že ubránit se zdá neskutečně daleko.
a tak touhle společností celičkou
teď donucen byl stát se ovečkou...
Publikoval(a):
Hášaša, 9.10.2018