Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Labyrint

Labyrint

Juliška Básně » o Lásce

Anotace: Hledání lásky

Když láskou hoří srdce tvé,
tak tě nikdo nenajde.
Jsi labyrint plný touhy,
díky tomu máš v hlavě šum strouhy.
Mám lásku, ale ztracenou,
v hlavě taky zhroucenou.
Už dál se nebudu trápit,
a radši si půjdu jinou lapit.
Hodně štěstí,
už to není jenom dětství!
Publikoval(a): Juliška, 20.2.2011
Přečteno (424x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sekvalekva

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 11:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti