Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cesta

Cesta

DDousa Básně » Deprese

Anotace: ...

Krok co krok,
blíž k smrti.

Lok co lok,
blíž k smrti.

Další boj prohrávám,
další boj vzdávám.

Unikám od přítele,
unikám k nepříteli.

Zapálím si cigaretu,
zapálím si další.

Šluk co šluk,
stále blíž k smrti.
Publikoval(a): DDousa, 6.10.2018
Přečteno (326x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti