Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stmívání

Stmívání

Klarineb Básně » o Lásce

Anotace: ...S věnováním pro O.

Pochyby padají do chřtánu noci
bolest se vpíjí do sametu tmy
vnímám jak tvé srdce vykrvácí
v mysli pulzují zběsilé rytmy...

Chtěla bych ty rány zhojit a zacelit
ten dar má však jen milosrdný čas
píšu vzkazy po nebi z oceli
vnímám bolest se kterou se jizev dotýkáš

v menhirech stmívání padáš do propasti
stíny a světlo ti prostupují vlasy
cítím tvou lásku hřeje jak pálené listí
dotýkám se jemně tvojí vnitřní krásy

stojím na rozcestí mnoha cest
hřeje mě láska, tou toužím se nechat vést...
Publikoval(a): Klarineb, 6.10.2018
Přečteno (206x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Těkavý Vasil, Marcone, slunečnice69, Lipová, Valentin Pontifex, Gaia., děda včela, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti