Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pavouk

Pavouk

kopretina7777 Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Kusadla má jako nože

Pavouk
stvoření chlupaté
nohy dlouhaté
chňapne tě
jako mušku vysaje

Strach mi nažene
když po zdi
se přežene

Jeho stín
do taktu mu ladí
prozradí ho
Ano, je tady!

A tak
na pavouka zadívám se
vyděsím se
mušku si nese
Pak ji někde sežere
Bože,bože
kusadla má jako nože

A proto pavouku
vytraťím se polehounku
nechci dělat
tvému rodu svačinku

V pavučině omotaná
nechtěla jsem býti snězená
snězená,ach neštastná jsem žena
Pomoc
už vidím pavoučí kusadla
Publikoval(a): kopretina7777, 4.10.2018
Přečteno (465x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: baruša, gogol

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti