Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Upíše svoji duši

**Upíše svoji duši

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: :-)...mají ho rádi

~***~
On obrátí své myšlenky
a vysype je na papír
a napíše co kdy prožil
i to,co nerad pokazil.

O kráse kolem píše
o smutku o zlosti
o chlebu co tak voní
o lásce radosti
píše i o krajině
co voní zelení
a slyší jak se smějí
i bílí jeleni
o čem si vrabci štěbetají
když kolem hopsají
a jak se před kocourem
na stromě schovají
o holkách v minisukni
jak to těm holkám sluší
a napíše...že klidně
by třeba té zrzavé
jak čertu upsal duši.

A tak si rýmuje
a to ho léta baví
vůbec se mu nediví
ti všichni co ho znají.
Oni ho rádi mají
někdy se mu i smějí.
*****
Publikoval(a): Květka Š., 30.9.2018
Přečteno (82x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti