změř ho
změř ho
vím, že Pignot Grigio
figuruje už
v jedný z mejch básní
možná je to zvláštní
při nejhorším
ale je to celkem jasný
jasný jako válka
nic se neděje
a on tu sedí
se mnou
vyvolenej
volnej kritice
volnej souloži
volnej slovům
před i po
komu se to
dovopravdy poštěstí
změřte ho
jako Kerouac
co psal
"pohlaď mi ho"
jako Buk
když jedný z dam
říkal
vykuř mi ho
v noci se
prostě dějou zázraky
i klasici
to už dávno věděli
pro tebe
ty zlobo
ty!
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 28.9.2018