Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

** Páni,já se styděla.

** Páni,já se styděla.

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: :-)*~~*~~*

*~~*~~*
O záhonku kopretin
do Zahradních,do novin
něco napsat?
To já smím.

Kopretiny,jako dámy
jedna se ke druhé sklání
co to slyším?
Pomlouvání?
Jedna k druhé…
…“milá paní“…
vy už jste to slyšela?
Páni,já se styděla
když ten motýl kolem letěl
brouček z mého lístku
sletěl,
on ho nechal v blátě být
to nesmíme dovolit.

Pak přiletěl kolibříček
broučku,
sedni na lísteček,
lístek potom v zobáčku
uložil na travičku.
To kopretiny pochválily
na motýla zapomněly,
…toto dejte do novin…

Ano prosím,to já vím
a tak píšu do novin…

~~*~~*~~
Publikoval(a): Květka Š., 26.9.2018
Přečteno (66x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus, Kněžka, děda včela, Gaia., gogol, Remy M. Manniac

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 04:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti