Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

POZNAMENANÍ

POZNAMENANÍ

Kněžka Básně » o Lásce

Anotace: ...o MY aktuálně...

Postupuj něžně a opatrně
do srdce zrytého od střepů
ze všech těch vznešených ideálů
rozeznatelných i poslepu

Vstříc nové naději
křehčí i silnější
o spoustu zažitých zkušeností
Posbírat odvahu
a zbytky nadhledu,
jen tak se nejlépe
své role zhostí

Anebo stačí "jen"
láska a víra?
Jedna je bezmezná,
druhá neumírá...

Vím, že obě...
Publikoval(a): Kněžka, 26.9.2018
Přečteno (111x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Bezhlavý rytíř, vanovaso, slunečnice69, Klarineb, Marcone, Květka Š., Mirastus, děda včela, Lindos

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 04:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 36 stránek.
roboti