Noc
Noc
Noc se o mě postará
když se ocitnu v její náruči
Balvany energie valící se z mist
které ve dne spí
Ulice plné sexu
lidé oděni v divných náladách
Plnou parou si do těl
vrážíme bližší smrt
A co si z toho vezmeme?
Jen tak dál...
jen tak dál...
pokračujeme...
pokračujeme...
Publikoval(a):
Johny eM, 19.2.2011