Rodiče
Rodiče
Anotace: Těm co se o nás po celý život starají...jednoduchá báseň o rodičích, jim také věnovaná.
Dva lidé, co životem tě od narození vedou,
co strávili ty skvělé roky tu s tebou.
Dva lidé, co pro tebe tady vždy budou,
co nenechají tě nikdy ztrápit se nudou.
Dva lidé, co pomohou ti v časech zlých,
co starali se o tebe i v časech minulých.
Dva lidé, co prominou tvé špatné chování,
co vyplnili ti skoro každé přání.
Dva lidé, co znamenají pro tebe vše,
co řeknou ti v pravý čas: „Miluji tě“.
Dva lidé, co řeknou včas: „Dost bylo vět“,
děkuji vám - děkuji Vám, jste celý můj svět!
Publikoval(a):
poetrytrial, 25.9.2018