Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zubatá

Zubatá

Rozbouřil jsem Rudé moře
utopenými těly hříšníků
jako kobra hbitě se plavil
Jehova, ten jediný a pravý bůh
se semnou v dáli zdravil
„před falešnými proroky
na pozoru se měj“,
tak jest pravil

neboť soudný den
zběsile klepe na dveře,
očekávejte již brzy…
poté zůstanou jenom
znetvořené tváře,
pláč a hořké slzy

v podstatě jsme šílení
došlo mi po přečtení
svitků Tóry

beru ve velkém vicodin,
abych potlačil tu
štiplavou bolest,
která byla součástí karmy

mé verše jsou prý
nelítostné jak
samotný Saddám
takže mír s vámi,
alejkum salam

a snad mě nestihne odplata
vykonaná samotnou
svatou trojicí
vydal jsem se na cestu
biblického ďábla což
vysvětluje, proč už
nejsem věřící

často se zamýšlím nad
podstatou vlastního bytí,
udivuje mě kolik okamžiků
jsem promarnil jako nevinné dítě
následkem čehož můj život
z části plní tahle syrová poezie

takže mi má drahá prozraď
nač ten srdceryvný pláč,
když zakotvené střepy v mém srdci
stejně nikdy nevyndáš?

Už je mi jasné, proč se
všichni bratři a sestry
tolik obávají odplaty
neboť uvnitř duše cítí,
že na jejich hříchy už dávno
není… možno žádné záplaty

a zatímco kněží v kostelech
smilní drze na dětech…
svět do ticha se propadá,
poněvadž to přichází zubatá
Publikoval(a): Makaveli, 23.9.2018
Přečteno (162x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Lipová, gogol, Valentin Pontifex, Mirastus, děda včela, Klarineb, Gaia., Pavíočko

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 07:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti