žijeme jen jednou?
žijeme jen jednou?
Anotace: hledání smyslu života
Když noc se změní v dav
mé srdce bije tak hlasitě
V anonymitě světel
narážím na zoufalý břeh těl
vyplavených moderní nocí
Zběsilé emoce
zapřažené divokým davem
tahnoucí se černým bahnem
Říkám si pro sebe
Bůh neměl žádný důvod
nás stvořit
a my tu přece jen živoříme
a narozeniny počítáme
Publikoval(a):
Johny eM, 19.2.2011