Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Večerní vycházka

Večerní vycházka

poetrytrial Básně » o Životě

Anotace: Jednoduchá báseň o večerní venkovní atmosféře.

Vždy když večer se setmí a ty do ulic vyjdeš,
pod hvězdnou oblohou na nové myšlenky přijdeš.

Všechny tvé problémy tam venku zmizí,
beznaděj, starosti zdají se být cizí.

Voňavý vzduch a příjemný vánek,
připravují tě již na klidný spánek.

A tak vracíš se domů, kde postel tě čeká,
měkoučký polštářek a teplá deka.

Snů přeji ti opravdu překrásných moc,
a teď už spi, přeji ti Dobrou noc!
Publikoval(a): poetrytrial, 22.9.2018
Přečteno (89x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jennyforever, Gaia., Kněžka, Lindos, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti