Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úspěšný mladý muž

Úspěšný mladý muž

Lindos Básně » ?nezařazené?

Anotace: Říkánka...

I počasí jak psík respektuje jeho přání
stejně tak kroky slečen dívek a paní
zoufale rád se sklenkou Hennessy chlubí
má šestkrát denně čistěné výstavně bílé zuby

Se všemi si zcela samozřejmě tyká
pěstěné tělo účes ala amerika
kapacita mozku nejmíň trojnásobná
že využívá jen setinu? I tak se vyzná

Práci čest Mládí vpřed Zdar postpuberťákům
A jiným neopeřeným ptákům
kterým létání zatím příliš nejde
Co neuletí to doskáče a dojde

"Jsem tak mužný že mě nikdo nedostane,"
říká si každé ráno když vstane
z sebestřednosti ukusuje pěkně mužný porce
ještě mužnější by byl jen - kdyby seděl na motorce
Publikoval(a): Lindos, 22.9.2018
Přečteno (70x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Gaia., Kněžka, Klarineb, gogol, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 04:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti