Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak duše roste

Jak duše roste

Lipová Básně » Srandovní

Anotace: možná...nevím...zkouším

.
Říkala:

,,Pere mě prána
líže mě míza
jsem celým světem!
ve středu

proudí mi proud
odešla schíza
milovat pouze už
dovedu!"

Však staneš se bláznem
když nepochopíš
sílu tu dobře neuchopíš
jedeš jen na vlně dobra

Svět přeci je duální
světlo tma
radost žal
tělem pak vine se kobra

Had ten
jež spojuje
tmu a i světlo
jež věky k jednotě
všelijak teklo

a také k poznání

pevnosti, padání
touze a vášni
-dlouze či pomalu-
je tolik zvláštní
že
duše
tím roste.

A krásní?
.
Publikoval(a): Lipová, 22.9.2018
Přečteno (332x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Modrozelenýma očima, Valentin Pontifex, Kněžka, Gaia., Martin Havlíček, děda včela, Klarineb, Mirastus, Lindos, gogol
ikonkaKomentáře (11)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 08:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti