Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Síla snů halí tmu

Síla snů halí tmu

Claire Tinkova Básně » o Životě

Anotace: pochybnosti střídají sílu vstát a věřit vlastním snům

Jeden ideál nikdy celku nestačí,
když ruka s rukou deštěm nekráčí.
Můžeš si přát změnit vše,
přesto zjistíš, že sám podléháš tmě.

Zavrhneš slunce, protože ti není po chuti,
a když jednou večer budeš sedět sám,
zamyslet se tě to možná donutí.
Přesto by jsi nic neměnil,
protože jsi díky tomu něco pochopil.

Můžeš zachraňovat lidské duše,
a můžeš mít i velký sen.
Ten sen, utváří tvůj celý den
a ty nikdy jen tak nevycházíš z něho ven.

Možná, že jsi někdy přestal věřit,
a když sis musel vybrat zda-li znovu
přestaneš snu svému věřit,
pochopil jsi, že to už udělat nemůžeš.

Můžeš ztrácet společníky vlastní tmy,
ale nikdy nepřestaneš věřit ve vlastní sny.
Publikoval(a): Claire Tinkova, 22.9.2018
Přečteno (103x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., děda včela, Klarineb, slunečnice69, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti