**Křídla motýlí
**Křídla motýlí
~~~~~~~
Já jsem se v motýlech asi zhlédla
mít tak ta jejich překrásná křídla
zvolna si letět nad každičkou růží
vím,
růže motýlům nikdy neublíží.
Potom si najdu tu,nebo tamtu
a na tu jednu jak motýl si sednu.
Růže se rozevře sedím jak na trůně
kolem mne šíří se z té růže vůně
křídly se přikryju necítím chlad
v té růži voňavé dnes budu spát.
Ráno mne zastudí ta kapka rosy
honem se umyju to motýl musí.
Pak křídla načechrám vím,stačilo,
dál zůstat motýlem už se mi nechtělo.
K růžím si přivoním,váza je plná
od mého milého růže darovaná.
A pak ho uvidím,ten motýl tam spí
nechám ho v té růži,třeba sen sní.
Zlehka tu vázu do okna dávám
motýl je vzhůru já se usmívám.
Pak křídly zatřepe a letí,letí
letí..
~~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 20.9.2018