Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jedna jediná

Jedna jediná

Natalli11 Básně » Smutné

Anotace: Každý hledá svůj klid...

Jako jedna jediná na tomhle světě,
sama bloudíc ztracená a při každé větě,
mám pocit že padám k zemi a i mezi
těmi všemi, se už cítím špatně

Cítím se špatně, tak jako když někdo umírá,
jako smutná duše na dně, toužím po tom
co na to zabírá

Jakou cenu má asi moje duše,
když nežije ale hnije,
nakloním hlavu a řeknu suše,
"takhle se mi na světě žije"

Ve dne se směju a splývám s okolím,
po nocích kleju, aspoň to si dovolím.

Toužím po louce rozlehlé s lesy,
tam kde budu sama jediná,
lehnout si na trávu pokrytou mechy,
ano tam se dobře usíná.
Publikoval(a): Natalli11, 19.9.2018
Přečteno (197x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Kněžka

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 08:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti