Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Otrok

Otrok

Tvoje tvář mně budí v noci
Tvoje srdce má mě v moci
Tvé oči mně ovládají
Tvoje ruce rozkrádají
Tvůj úsměv dává naději
Ve věci co se už nedějí
Tvé pohledy mne vždy pohladí
Slova tvá včas mne ochladí
Publikoval(a): zkaaza, 18.9.2018
Přečteno (200x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 19:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti