Stříbrná obloha
Stříbrná obloha
Stříbrná obloha
Na nebi plno hvězd
měsíc jak miska stříbrná
se z té výšky usmívá.
Oči mě pálí od slz zas
další noc probdělá.
Únava mě svírá jenže
spánek nepřichází po
tváři mi slza stéká.
Kde je klidný spánek
kde odpočinek,co sílu
dá abych se svítáním
mohla vstát a nový den
s úsměvem přivítat.
Dívám se na temnou oblohu
počítám hvězdy.Je jich
na tisíc asi i víc.
Oči se zavírají jenže
spánek nic.Jen myšlenky
plují hlavou jsem schvácena
únavou.
Kde je ten klidný spánek
kde odpočinek?
Jak vykročit do nového
dne.Tělo nefunguje únava
mě svírá,oči pálí.
Kde nabrat sílu
kde najít klid
Kde je ten posilující
spánek abych dál mohla
životem jít.
Počítám hvězdy a dávám
je do misky stříbrné.
Proč spát nemohu kde
je ten odpočinek.
Padám únavou kde najdu
spánek a v duši klid.
Proč myšlenky,co mi
proudí hlavou neodplavou.
Už nemohu dál životem jít.
Publikoval(a):
slunečnice69, 18.9.2018