Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fénix

Fénix

Z duše safírů

ze srdce perleti

k obloze vyletí

ta píseň o míru

O lásce hovoří

o touze bolavé

nadějí zahoří

jak maják v přístavech

Radost je v bolesti

jak světlo v temnotě

jako smrt v životě

a smutek ve štěstí

Zrozený z popela

srdce ti probudí

i duše omšelá

má píseň labutí

Jak dlaně z hedvábí

píseň tě pohladí

a sladkou závratí

sny k tobě přivábí

O touze bolavé

o stínech z perleti

až v peří ohnivém

zpívat ti přiletí...
Publikoval(a): glacier, 18.9.2018
Přečteno (70x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: anna41, Valentin Pontifex, Marcone, Bezhlavý rytíř, děda včela, gogol, Lipová, Mirastus, slunečnice69, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti