Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pěkná pocitovka, za super tip... Srdce si chraň, dopady, pokud jej necháš v rukou toho, kdo si to nezaslouží, jsou drtivé a ničivé...
18.9.2018 9:46 | Klarineb
Email:
Heslo: