Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluji Tě

Miluji Tě

Už nevím jak víc,
co cítím mám říct.
Slova jsou mi chudá,
věta zase moc dlouhá.

Možná stereotypně to vypadá,
mezi ostatní slova zapadá,
když napíšu ti dvě slova:
"miluji Tě"...zas a znova.

Pro mě to tak není,
ty dvě slova prostě sedí.
Když říkáš mi je do očí,
to nepopsatelné mezi nás vkročí.
Publikoval(a): Firefly, 19.2.2011
Přečteno (1246x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti