Vzpomínka
Vzpomínka
Paprskům noci bych se chtěla vzdát,
cítit jen křehký pyl heřmánku.
Lehnout si do trávy a začít vzpomínat
na to, jak líbals mě ve spánku.
Na to jak hladils mě ve vlasech,
vteřiny nechával běžet.
Pohledy zůstaly v protnutí.
Proč sama musím dnes ležet?
Publikoval(a):
Anxxx, 17.9.2018