Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nic

Nic

Já jsem ten poslední
Ty jsi ta jediná
jen o tobě sním
Že se nic nestalo to mě nezajímá
Stát se může cokoli
Jenom at' to nebolí
Roztáhnu ti úsměv
když přetavím svůj hněv
v nekonečnou radost
Až na kost
trhá mi to srdce
když držím tvé ruce
A nemůžu nic
Publikoval(a): zkaaza, 17.9.2018
Přečteno (151x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 14:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti