Holubice
Holubice
Nočním vzduchem pluje ladně
holubice jako sníh.
Přes mračna je vidět matně,
prchá ze tmy jako stín.
Vítr jemně čechrá peří,
odhání z ní všechen strach.
Ránem je vzduch rázem svěží
a kolem léta hvězdný prach.
Publikoval(a):
Muerto, 16.9.2018