Ztracená
Ztracená
Anotace: Po dlouhé době...
Ztracená v myšlenkách,
ztracená v čase,
jsou to jen tři roky
a je to tu zase.
Co teď dělám,
co bych měla dělat,
nezbývá mi než mlčet
a tiše cestu hledat.
Samota, temno, shlukuje
se čím dál víc,
co mám dělat,
bránit se, či vyjít vstříc.
Ztrácím všechny okolo,
budu zase sama,
taková je moje cesta,
tak mi byla dána.
Třesu se,
moje ruka padá k zemi,
brzy nebudu, tady mezi všemi.
Publikoval(a):
Natalli11, 16.9.2018