Pověz mi..
Pověz mi..
Anotace: Kolik strachu se skrývá za tím vším?
Pověz mi,
kolik strachu se skrývá
za tvým letmým polibkem.
Prázdných lahví od vína
pomalu za dveřmi přibývá
a mé výčitky-
čert je vem!
Povím ti,
kolik strachu se skrývá
za mým letmým polibkem.
Tolik, kolik mám lahví od vína,
vzpomínek spjatých
s mým plyšovým medvídkem,
kolik je mých rtěnek,
které nikdy nepoužívám
a kolik kousků je ve sbírce
mých porcelánových panenek.
Až se přestaneme bát,
až si budeme umět odpovědět,
budeme pít, ale nikoli víno
budeme se smát, a nikoli ptát.
Publikoval(a):
Modrozelenýma očima, 16.9.2018