Noc
Noc
Anotace: Po dlouhé době jsem v moci alkoholu něco vyplodil
Stín se bouří proti tělu
Zvláštní noc na mou věru
Svět se hroutí do prachu
A bez všeho strachu
Vydávám se vstříc ohni
Tak už pohni
Svět se sám nespasí
Chystáš mě za vlasy
Už je čas jít
Vždyť já vím
Poslední dobrodruh už míří
Do světla
Publikoval(a):
repapepa, 15.9.2018