Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hosté lásky.

Hosté lásky.

Lavander Básně » Balady, romance

Anotace: V bolesti laskavé zrady jsem odhalila její vnady,budu vrahem v přímém přenosu,roztříštěné srdce později těžko unesu....

,,...navracím-li se snad ke svým potemnělým stránkám
v podobě kýženého smutku
co otvírá se zahaleným brankám

síla chtění,
podmíněna touhou
lásky chvění
všechno zničila

V propadlišti bolesti zapomeneš na všechna neštěstí
a síla smutku se navrací k samotě
v tiché opuštěné němotě

A tisíce tvaré myšlenky
budiž nicoty milenky

V úzkém kruhu dˇáblova běsnění
nesmím zapomenout na snění

Život lépe pochopit a
hlouposti ve tvaru blbosti
netropit

Nelze se vrátit zpátky ke startu
ani utonout ve věčně nekonečném restartu

I když mne tímto opouštíš
ve vlastní nevědomosti
se zločinu dopouštíš

Víš,v temném koutu postele
smutek mi leze po těle

Žal budiž mi neodolatelnou touhou
Tobě na duši šmouhou

Náhle přišel pocit bez jména
a řekl"-budˇ moje doména-"

Já reakci mu žádanou nedala
s mylným dojmem,
že jsem se tak nijak nevzdala

Obehnána temnou vysokou a pevnou zdí
upadám do náruče cti
jenžto mne odnáší hlouběji
do samého nitra
prý mne vrátí zítra

Setrváváme každý sám
a tak pýcha zosnuje nám plán
jenže mě se chce zavolat Tě domů
a vyhnout se pýchy zlomu
a vyhnat ji tím z domu

Ale když Tě volám
moje slova se ztrácejí kdesi v dálce
nedopustˇme
aby naše srdce podlehla válce...,,

--------------------------------------------------------
PEPÍČKOVI,hýčkejme si naši vzájemnou úctu a lásku i nadále DĚKUJI TI

--------------------------------------------------------
Publikoval(a): Lavander, 19.2.2011
Přečteno (343x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti