Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Léto budiž pochváleno

Léto budiž pochváleno

děda včela Básně » o Přírodě

Anotace: Jen tak … právě končí.

Léto budiž pochváleno
zrno už je též sklizeno
příroda si usmyslila,
že to zrání uspíšila.

Potíme se stále více
to již není taškařice
příroda nám jenom vrací,
že jsme její vrazi tací.

Větru, dešti poručíme
zpívali jsme zvesela,
že přírodní zákon porušíme
nám starosti nedělá.

Vše bylo řečeno i psáno,
že příroda je matka moudrosti
jen jak dnes, tak i dávno,
člověk zde dělá hlouposti.
Publikoval(a): děda včela, 14.9.2018
Přečteno (217x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Kajan, Gaia., gogol, Klarineb, Lindos, Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 10:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti