Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Znovu ?

Znovu ?

Vidím tě tu jen tak se míhat
Jako když mráček nebem pluje
Umírám touhou tě líbat
A poznat jaké to je když se tvor znovu zamiluje

Tvé nohy
Dva sloupy do oblohy
Musím po nich šplhat
Až ke zdroji štěstí jen vytrvat
Topím se v tvém úsměvu
Chci znova poznat tvou něhu
Jen zaslechnu slovo z tvých úst
Sním o tom že skončí strašný půst

Bojíš se když se mi otevřeš roztrhám tě na kusy
Mám strach jakmile mne slepíš hned se rozpadnu
Už jsme si prošly těmihle pokusy
Tentokrát však já z té cesty neuhnu
Publikoval(a): zkaaza, 13.9.2018
Přečteno (305x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Klarineb, Lindos, Mirastus

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 17:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti