HARMONIE A ROVNOVÁHA
HARMONIE A ROVNOVÁHA
Anotace: Když člověk pochopí rovnováhu a nalezne v sobě mír a harmonii!
Chvilku nahoře, chvilku dole,
každý zná ty výkyvy, tu nestálost,
vidělo mnoho z nás v odlivu i přílivu moře,
všechna minulost už je zamnou, překrásná je tato současnost,
cítím tu harmonii v sobě,
už vím, že vidět nelze rovnováhu, ale lze jí chápat,
tak to bylo od počátku světa, v každé době,
že sever potřebuje jih, tak proto východ má západ,
a proto když jsem byla dole, musela jsem nahoru,
když jsem o štěstí svém začala pochybovat, nastal smutek,
díky těmto hazardům našla jsem právě v sobě tu oporu,
prázdné sliby byly chyby, dnes konám bez nich jen skutek,
ale právě tak to mělo a má být,
jen chybami se učím, abych dosáhla správnosti,
a mě se chce víc a víc s chutí ten život žít,
za to dnes i děkuji každé naplno procítěné v sobě bolesti,
přestala jsem s ní i se vším bojovat,
ona nebyla tím nepřítelem mým,
válečnou sekeru teď mohu zakopat,
cítím harmonii a rovnováhu a hluboký mír!
Nějak jsem k tomu musela dojít,
postupem času, zmoudřit díky pochopení,
v duši klid a mír jsem dokázala najít,
a sama v sobě nelezla jsem odpuštění,
a láskyplná jsem více než kdy dříve,
dnes pochopila jsem, jak vážit si jí chci a mám,
za rovnováhu děkuji i Tobě odlive a přílive,
proto všechnu svou lásku za lásku dám!!!
Publikoval(a):
Brazzillka, 12.9.2018