Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když padaly hvězdy

Když padaly hvězdy

K nohám nám padaly

chytali jsme je do dlaní

lovili jsme hvězdy

mlčky a ospalí


Na dně tvých očí zářily

chtěla jsem na ně dosáhnout

přivést je zpátky

ty hvězdy co zbloudily


Jiskřily ve všech kalužích

a na nebi nedaly se pochytat

tak lapala jsem hvězdy

co třpytily se ti na kůži


Když probudil se rozbřesk

šli jsme konečně spát

mezi hvězdy co spadly

a nešly už spočítat
Publikoval(a): glacier, 11.9.2018
Přečteno (106x)
Tipy (23) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, Lindos, Poutníček, Bezhlavý rytíř, slunečnice69, Gaia., Valentin Pontifex, děda včela, Klarineb, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti