Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak ulovit vílu

Jak ulovit vílu

zkaaza Básně » o Lásce

Anotace: Kdyby to bylo tak jednoduché

Opatrně ji pozorovat
Aby necítila můj strach
Potichoučku našlapovat
At'se nerozpadne v prach
Pak se sklidem přiblížit
A pomalu ji políbit
Asi tak nějak se víla loví
Spíše city než-li slovy

Následuje pohlazení
Jemnější krásy není
Co ted'?Snad do trávy ji položit
A když to dovolí,něžne ji zneužít
Potom už jen do hvězd se dívat
Než se začne rozednívat
Protože se slunce východem
Vše skončí jejím odchodem
Publikoval(a): zkaaza, 11.9.2018
Přečteno (184x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, gogol, Gaia., Martin Havlíček, Remy M. Manniac, Lindos, Mirastus, slunečnice69, Valentin Pontifex

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 23:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti