Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nekorektní

Nekorektní

Modrozelenýma očima Básně » o Životě

Anotace: Můj nekorektní život...

Můj život je nekorektní,

kdybys jen tušil,

co si na mě pánbůh ušil.

Obohacuji se knihami,

ale nestřídmě kořením si život chybami

– garam másala, tuším.

Nekorektně si dokonce češu vlasy

a zapíjím staré časy,

dávám při tom přednost vínům, sušším.

Jsem nekorektní až na půdu

a zalitá tajemstvím jak woodoo

činím tím své bytí hlušším.
Publikoval(a): Modrozelenýma očima, 10.9.2018
Přečteno (70x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Gaia., Remy M. Manniac, Mirastus, gogol, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 05:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti