Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PochoPochoveJevSeBeLaskavěSeLaskej

PochoPochoveJevSeBeLaskavěSeLaskej

Lipová Básně » o Lásce

Anotace: Taká....stoděviata...divá... zas se tady dívám.

.
Nakolik
uchopuji život
natolik
obdivuji muže

udělá co slíbí,třebas
měnit to i může

plést a padat opět vstát
má tolik v sobě moudra, krás
něhu psa a
nespoutanost kočky

Slyším teď Boha hlas
jak míza si mnou
p
r
o
u
d
í

,,Nehledej Mě, lásce otevři se
přijde On a vyjasní se
ti jemně

že sloupem světla
skrze tmu
propojí se srdce

S
NEBEM
ZEMĚ."
.
Publikoval(a): Lipová, 7.9.2018
Přečteno (156x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Bezhlavý rytíř, Gaia., Mirastus, Desiré, Martin Havlíček, Klarineb, gogol, Makaveli
ikonkaKomentáře (13)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 12:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti