Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

K sobě

K sobě

Modrozelenýma očima Básně » o Životě

Anotace: K sobě, nebo ven?

Ve vší počestnosti
zavírám oči před světem
a skalpelem své mysli,
modrozelenou duhovkou své duše,
si deru cestu ven.

A nebo se propadám dovnitř,
po Móbiově pásce
vláčím podobiznu sebe,
puchýře mi na té cestě praskají..
Kam až mě to vede?
Publikoval(a): Modrozelenýma očima, 6.9.2018
Přečteno (91x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Gaia., Lipová, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 05:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti