O mé lásce k Tobě!
O mé lásce k Tobě!
Anotace: Jak miluji Tě, co cítím a v co věřím právě teď a tady!
Láska, ve mne se rozpíná,
do všech koutů a stran mne protíná,
je to láska vyvolaná Tebou,
zase cítím se sama sebou,
probudils mne zevnitř i zvenku,
chceš mě k životu, né jen jak milenku,
a já to cítím ze strany tvé,
všechno ti to vrátím z té mé,
tolika lásky co mi dáváš každý den,
cítím jak se mi plní můj životní sen,
můžeš se stát jako první tím pravým,
všechno s tebou je pro mne něčím novým,
i tahle láska není stejná jako ty předtím,
k oblakům se vznáším, do nebe letím,
jsme si sílou lásky tak rovni,
slyším jak říkáš mi "vedle mne si lehni",
ať obíjmat tě mohu do skonání světa,
v uších mi zní libě každá tvá věta,
stáváš se den co den víc a víc mou spřízněnou duší,
pro tebe mé srdce každý den buší,
můžeš mít miliony chyb, s nimy jsi právě sám sebou,
já je všechny budu milovat, zůstanu na věky s tebou,
a protože právě dokonalost je tak nedokonalá,
jsem tu proto abys ty mě a já tebe doplňovala,
a ty naše chyby, mé i tvé můžeme milovat,
proto mi nemusíš vůbec nic slibovat,
zůstaň takový jakého tě znám,
všechnu lásku světa ti naoplátku dám,
protože miluji Tě ze srdce i duše své,
v každé době, dobré, kruté i zlé,
jsme jedním tělem i duší,
ve dvou se to lépe táhne, je to snažší,
svět vidí jak nám to spolu sluší,
jsme si den ode dne víc a víc blížší,
a v tuhle lásku já věřit budu,
zaženeme spolu všechnu nudu,
věřím, že je to už s Tebou navždy,
věrnost, lásku, oporu a pravdu Ti slibuji provždy!
Miluju Tě lásko má!!!!
Publikoval(a):
Brazzillka, 6.9.2018